Bekijk onze Diensten
Meer informatie over

Ratten schieten

Professionele rattenbestrijding met luchtbuks
Vanaf 1 januari 2023 is het gebruik van gif binnen én buiten verboden bij rattenbestrijding. Om u toch van dienst te zijn bestrijden we vanaf nu ratten met een professionele luchtbuks met de juiste benodigdheden.

Wapenvergunning & officiële registratie
Aan het bestrijden van ratten blijven natuurlijk regels verbonden. Zo is een wapenvergunning voor het gebruik van deze buks verplicht. Van Acht Ongediertebestrijding heeft als eerste in Noord-Brabant deze officiële wapenvergunning ontvangen. Daarnaast verlopen de werkzaamheden via Faunabeheer Nederland. Voor elke klant vragen we opnieuw een aparte registratie aan voor toestemming.

Wilt u gebruik maken van onze diensten voor rattenbestrijding? Neem contact met ons op via info@vanacht.nl. De kosten voor bestrijding zijn op afspraak.

Contact opnemen
Meer informatie over

(Agrarisch) bedrijfspand

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van weren en bestrijden van ongedierte in en rondom het bedrijfspand. Elke bedrijfstak kent eigen regels en controles als het gaat om hygiëne. Daarom wordt er altijd een bestrijdingsplan op maat gemaakt. Naast het bestrijdingsplan kunnen wij ook een inspectierapport en service map leveren. 

Contact opnemen
Meer informatie over

Horeca ondernemers

Voor horecaondernemers is bedrijfshygiëne van groot belang en ongedierte kan dit behoorlijk in de weg staan. Met ons bestrijdingsplan op maat voor horecaondernemers is ongedierte verleden tijd. Naast het bestrijdingsplan kunnen wij ook een inspectierapport en service map leveren. 

Contact opnemen
Meer informatie over

Particulieren

Last van ongedierte in of rond uw woning? Ongedierte kan uw woongenot sterk beïnvloeden. Daarom maken wij ook voor particulieren een bestrijdingsplan op maat. Wij bestrijden onder andere (houtborende)insecten en knaagdieren. Daarnaast bieden wij ook hulp bij vochtwering en zwambestrijding.  

Contact opnemen